Site icon Студреспубліка

Будь вільним громадянином завжди

1747c1cb990b496ca5e2443cd328cd6aСтудреспубліка робить свій внесок у розбудову громадянського суспільства величезним обсягом повсякденної праці та реалізацією багатьох проектів, що сприяють народженню вільного громадянина. Тому, 19 травня 2017р. спільно з Полтавською державною аграрною академією за підтримки Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування проводитимемо III Громадянський лекторій «Вільні громадяни – сильні громади – запорука ефективної держави». Запрошуємо!

Необхідність потужного громадянського просвітництва в Україні – беззаперечна. Вільні люди мають знати свої права, боротися за їх розширення та вміти застосовувати. Саме це основа цивілізованих суспільств. Громадянські лекторії – важлива ініціатива, яка збирає активістів, експертів, молодих лідерів і просто небайдужих громадян разом для діалогу про універсальні цінності та шляхи їх імплементації в життя. Що буде під час уже третього Лекторію в Полтаві і як туди потрапити – читайте далі.

Організатори ставлять за мету створити потужний осередок інтелектуальної, змістовної роботи, що стало б засобом посилення актуалізації модернізаційних змін на Полтавщині й Україні в цілому.

 

 

 

 

 

Сьогодні існує криза комунікацій між народом, владою, громадськістю, науковцями, журналістами та політиками. Отже, наскільки ми готові працювати із запереченнями, вести вільну дискусію, сприймати альтернативні думки й позиції, обговорюватимемо за участі провідних фахівців 19 травня з 10:00 до 20:00 (початок реєстрації о 9:30) під час Громадянського лекторію«Вільні громадяни – сильні громади – запорука ефективної держави», що проходитиме в залі засідань вченої ради Полтавської державної аграрної академії (м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3, навч. корпус №4, ауд. 417).

Формат події – інтенсивний лекторій із вільним обговоренням доповідей на зазначену тему. Розгортання теми відбуватиметься, насамперед, з точки зору існуючої проблематики й можливих загроз у майбутньому.

До участі запрошуються всі прогресивні громадяни, активісти, журналісти, незалежно від політичних поглядів, віку, статі чи статків. Попередньо потрібно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію. Кількість місць обмежена!

З питань участі у Громадянському лекторії та медіа-супроводу звертатися за тел. (099) 794-64-60, Олександр Єжов – заступник голови Полтавської Студреспубліки.

Умови участі 

Про Громадянський лекторій у Києві (2017)  
Про ІI Громадянський лекторій у Полтаві (2016)  
Про І Громадянський лекторій у Полтаві (2015)