Site icon Студреспубліка

15 травня в Луцьку працівники ДАІ переховувались від студентів

15 травня в рамках студентського фестивалю «Студіналія» відбулось змагання з квесту. Який став чи не найбільш захоплюючим змаганням «Студіналії». Про це повідомляють в прес службі ВОО НДЛМ. Участь в квесті брали команди майже з усіх вузів Луцька.
Старт команди взяли біля головного корпусу ВНУ імені Лесі Українки і один поперед одного побігли на перше завдання в якому їм для отримання наступного завдання потрібно було заспівати народну пісню «А я молода на базар ходила» у відділі молоді Луцької міської ради. Саме це завдання стало дуже складним для учасників, оскільки майже ніхто з них не знав тексту цієї пісні. Але з допомогою інтернету вони зуміли його виконати. У відділі молоді агент давав командам наступне завдання в якому розгадкою була прохідна пластмасового заводу. А вже на цій точці команди отримали завдання в якому їм потрібно було знайти на площі біля ЦУМу агента і сказати йому наступні слова : «Я Вас люблю і жити без Вас не можу». Події що розгорнулись на цій точці приблизно о 18 годині нагадували зізнання у коханні на День Валентина. А оскільки команди не мали приблизного уявлення як виглядає агент то їм довелось освідчуватись в кохання багатьом перехожим, які просто не розуміли , що відбувається.
 
Після цього надскладного завдання команди почали блукати не лише центральною частиною міста, а і у більш віддалених його районах.. Загалом на протязі наступних завдань командам довелось частувати печивом охоронців спиртзаводу, пов’язати історію Луцька з епохою Середньовіччя, розгадати таємницю Бермудського трикутника на 40-му кварталі, знайти «штаб-квартиру» піратів у нашому місті, і засипати компліментами оператора однієї з автозаправних станцій Луцька. І саме ця точка була найбільш підступною і майже не реальною у виконанні. Для перемоги командам потрібно було сфотографуватись у повному складі з патрульним автомобілем ДАІ і принести на фініш фото. Першими із цим завданням справилась команда з Луцького гуманітарного університету з оригінально простою назвою «Команда» , які з загальним часом 7 годин 35 хвилин здобули перемогу в цьому квесті. І як розповіли учасники команди по закінчення гри, що для того щоб сфотографуватись з працівниками ДАІ їм довелось об’їхати пів міста, бо не могли їх знайти а коли знаходили то стражі порядку відмовлялись позувати на камери і просто тікали від студентів.
 
Але не минуло і 5 хвилин як до місця фінішу на великій швидкості з увімкненими сиренами підїхав автомобіль ДАІ. І головним здивуванням для всіх стало те що з салону авто вибігли учасники команди «Щасливі разом» КТБ ВНУ, які і розвіяли у всіх сумніви про співпрацю працівників ДАІ і студентів.
 
Саме за цей неочікуваний фініш другої команди оргкомітет вирішив їх також запросити для нагородження 28 травня. Коли відбудеться закриття «Студіналії».
 
Організаторам квесту виступила Волинська обласна організація Народно-демократичної ліги молоді.