Site icon Студреспубліка

1 червня – свято добра та щирих посмішок

Міжнародний день захисту прав дітей щорічно святкується 1 червня. У цей день наші креативні та небайдужі республіканці влаштували справжнє свято для маленьких відвідувачів! Дніпропетровська Студреспубліка розташувалась на території Монастирського острова, напроти славнозвісного зоопарку, і разом із ДООО «Зоотурбота» показали мешканцям міста, що таке справжня турбота про навколишній світ.

Ви дізнаєтеся, як святкували День захисту дітей республіканці Дніпропетровську, чому свято проходило саме в зоопарку, які конкурси були проведені для діток, а найголовніше — чи принесло свято радість малечі.


О 12-й ранку «Зоотурбота» презентувала проект реконструкції зоопарку, з урахуванням усіх особливостей догляду за тваринами. Макет нових вольєрів, система фінансування та шефська програма у зоопарку – все це було представлено для ознайомлення відвідувачів. Проект модернізації зацікавив не тільки дорослих, а й діточок, — вони з цікавістю розглядали фігурки тварин та яскраві картинки майбутнього зоопарку.



О 13-й годині стартували довгоочікувані розваги для дітей, а республіканці, з огляду на актуальність благоустрою зони для тварин, прагнули зорієнтувати ігри та розваги з огляду на проблеми життя та догляду тварин, що мешкають у Дніпропетровському зоопарку. Команди учасників Студреспубліки-2015 привели з собою друзів, і жодна дитина у цей день не залишилась без уваги. У програмі Студреспубліки Dnepr Style були і міми, і фокусники, і навіть, майстер-класи з хіп-хопу. Вікторини, малювання на папері та на асфальті, різноманітність ігор та магія мильних бульбашок — все це зробило день діточок незабутнім.


За правильні відповіді у вікторинах дітки отримували приємні подарунки: наліпки з зображенням тварин і солодкі призи, а найкмітливіші – іграшки. Благодійна місія зоотурботчан також набула широко розмаху завдяки ярмарку хенд-мейд прикрас, іграшок і… неймовірно шаленим іграм. Діти залишились задоволеними, а батьки раді тому, що такий особливий день, насичений посмішками їх чад, став днем єднання та щирої радості усіх маленьких відвідувачів.


І вже за традицією, захід до 1 червня — є не тільки можливістю влаштувати свято для дніпропетровських діточок, а й шанс для команд студреспубліканців отримати додаткові бали. Тому, неабиякі завзяття і креатив проявили команди в цей день. Після такого яскравого святкування Дня захисту прав дитини, оргкомітет і команди з нетерпінням чекають на старт цьогорічної Дніпропетровської Студреспубліки!