Site icon Студреспубліка

І навіть у 90: «Вчитися, мріяти, діяти»

dsc04652У київському палаці «Україна» відбувся творчий вечір з нагоди 90-річчя з дня народження всесвітньовідомого українського економіста, члена Римського клубу, благодійника Богдана Гаврилишина. Богдан Дмитрович — друг і партнер Студреспубліки, тому майже 70 республіканців із задоволенням узяли участь у святкуванні ювілею.  

Як прожити так, аби тебе цитували, любили, поважали і гордилися тим, що знайомі з тобою, як прожити так, аби все життя, незважаючи на те, де ти перебував і чим займався, прославляти та працювати для рідної України, як прожити так, аби в 90 залишатися молодим душею і допомагати молоді! Все це — про Богдана Дмитровича. Як святкували — у статті.

19 жовтня 2016р. головний шоу-майданчик країни переповнений політиками, дипломатами, громадськими діячами, співаками, священнослужителями, різноманітними молодими людьми, популярними на всю країну і не дуже, але всі вони так чи інакше дотичні до Богдана Гаврилишина. Хтось його близькі друзі, хтось колеги, хтось учні, а хтось прості люди, які захоплюються долею та здобутками Богдана Дмитровича. Він — простий хлопець із українського села, який мав мрію і все життя йшов до її досягнення. Він — той, хто високі цілі поставив вище дрібних, меркантильних інтересів. Він — той, хто все життя поклад для науки та розвитку України, і той, хто неймовірно вірить у всіх українців, у нашу молодь, у процвітання Батьківщини. Богдан Гаврилишин є тієї людиною, яка вселяє віру, любов і прагнення до змін у всіх тих, хто з ним спілкується, хто у нього вчиться, хто з ним працює.

 

 

 

 

 

 

 

Цього вечора вітали великого українця з нагоди 90-річчя і бажали міцного здоров’я, сил, молодого запалу та подальшої віри в те, що Україна таки стане достойною державою: заступник глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків, Міністерка освіти і науки Лілія Гриневич, патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, глава Української Греко-Католицької Церкви Святослав, директорка Благодійного фонду Богдана Гаврилишина Катерина Бекреньова й ін.

Ведучими свята були актор Богдан Бенюк і співачка Анжеліка Рудницька. Привітання чергувалися з відеосюжетами про життя та здобутки Богдана Гаврилишина. Також паралельно виконувалися музичні дарунки, зокрема цього вечора виступали Оксана Білозір і Катерина Бужинська.

 

 

 

 

 

 

 

Близько 70 республіканців узяли участь у святковому, неймовірно оптимістичному вечорі. Зазначимо, що Богдан Дмитрович надихав лідерів і активістів Студреспубліки, ми дуже цінуємо можливості зустрічатися з ним; брав участь у проектах Студреспубліки, підтримував нашу діяльність. Ми ж із задоволенням просили його книги «До ефективних суспільств. Дороговкази в майбутнє» та «Залишаюсь українцем» для подарунків переможцям наших проектів. Республіканці презентували ювіляру найцінніше для нас — цьогорічну фірмову футболку.

Нам здається, що найкраще вітання може бути для активної та інтелектуальної людини, це коли його слова і погляди продовжують далі жити та працювати на благо людей. «Вчитися, мріяти, діяти. З ентузіазмом, оптимізмом, захопленням», — про це часто говорить корифей.