Site icon Студреспубліка

Усі на «Республікаду»!

Саме це девіз серпня та ІІІ спортивно-журналістського проекту «Республікада», що проходить у рамках фіналу Студреспубліки-2016, на Чорноморській косі, під Очаковом, на узбережжі Чорного моря. До зустрічі 24-27 серпня 2016р. Як долучитися — далі.

Ти обожнюєш фізкультуру і спорт? Ти круто знімаєш, пишеш, говориш у кадрі?  Тоді тобі до нас! Адже «Республікада» — це проект для активних і креативних! Перевір себе на майстерність у спорті та в журналістиці. Саме для тебе цього року буде багато цікавого, а саме: міні-футбол, пляжний волейбол, дартс. І, звісно, можливість коментувати. Обери щось своє та вигравай. Деталі — в анонсі.

Журналістська частина «Республікади»

Якщо ти жити не можеш без камери та мікрофону і не розлучаєшся з ними навіть на ігровому майданчику, тоді тобі до журналістської частини проекту. Саме вона закликає молодь популяризувати спорт, як у повсякденному житті, так і на телебаченні. Зроби свою новину, додай перчинки та створи власний особливий спортивний сюжет. Це твоє право стати кращим спортивним журналістом «Республікади»!

Умови участі у журналістській частині «Республікади»:
1) Обрати напрямок, який підходить:

— коментатор матчів та ін. спортивних заходів;
— фотокореспондент;
— інтерв’юер;
— оператор;
— ведучий теленовин;
— журналіст;
— фоторепортер;
— редактор;
— кореспондент;
— експерт.

2) Повідомити кураторку журналістської частини «Республікади» та пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки: 

3) Приїхати на фінал Студреспубліки та не сидіти на місці!

Довідки: кураторка журналістської частини «Республікади»: Анастасія Подольська, (099) 79 8 29 45, nastyapodolska@gmail.com.

Спортивна частина «Республікади»

Тобі лише потрібно бути:
С ерйозним
П окірним
О чманівшим
Р озумним
Т елегенічним 😀

Бо спорт — це здоров’я, здоров’я — це молодь, а здорова молодь — це майбутнє нашої держави, яка буде здатна модернізувати і створити Україну європейською країною №1. Цього року на лазурному березі Чорного моря будуть проходити змагання з міні-футболу, пляжного волейболу та дартсу! Реєструйтеся онлайн:

Довідки: куратор спортивної частини «Республікади»  Вадим Долованюк, 099 244 54 91, kahon1989@mail.ru.

Беріть участь у спортивних змаганнях та одразу ж дізнавайтеся про результати у спортивних ЗМІ — все це дає можливість «Республікади».