Site icon Студреспубліка

Український чемпіонат із настільної гри Abalone — грай, перемагай!


1-5 червня 2016р. у «Мистецькому Арсеналі» у рамках Другого освітнього інноваційного Фестивалю «Арсенал ідей» компанія «Бельвіль», яка є провідним імпортером настільних ігор в Україну, проводитиме Перший Український чемпіонат із настільної гри Abalone («Абалон»). Захід проходитиме за інформаційної підтримки Студреспубліки.

Запрошено до участі гравців у такі вікові групи: 10-13 років, 14-17 років, 18+. Змагання відбуватимуться з 1/32 фіналу та для кожної групи триватимуть 2 дні (розклад додається у презентації).

Стратегічна гра Abalone – це універсальна концепція з легкими правилами та традиційними цінностями, які збирають людей разом, стимулюють зустрічатись частіше, обмінюватись думками, з повагою ставитись один до одного. Гра має цілу низку рис і свою неповторну історію, які приваблюють гравців:

по-перше, автори гри – французи Мішель Лале та Лоран Леві – відомі винахідники настільних ігор;
по-друге, з початку існування гри, тобто з 1987р., щорічно  відбуваються світові змагання на першість із Abalone;
по-третє, естетична філософія гри полягає у боротьбі двох сил Всесвіту, яку легко відтворити на одному ігровому полі;
по-четверте, Abalone підходить для будь-якого віку, стилю, культури, тому вона має неабиякий успіх у багатьох країнах світу;
по-п’яте, вистачить 30 секунд, щоб зрозуміти правила гри Abalone.

Вам уже цікаво? Ми будемо раді побачити вас серед переможців чемпіонату. Не зволікайте, реєструйтеся http://bville.com.ua/gamecat_128.html