Site icon Студреспубліка

Studrespublika Battle Rap Party – голос вулиці кличе!

photo_2017-10-25_00-16-2228 жовтня 2017р. о 20.00 у Києві, на Подолі, в культовому пабі «Бодега» (інша назва — Beer online, вул. Костянтинівська 17, М «Контрактова площа») відбудеться андеграундна туса, під час якої пройде ІІ турнір Studrespublika Battle Rap, а special guests своїми виступами покажуть тобі, що таке трушний хіп-хоп. Йоу! Не завтич!

Хелоу, нігаз, голос вулиці кличе! В час, коли по тєліку, в інеті одне бла-бла-бла, а тебе нудить від пластикових цінностей і того, «як же круто живеться на Балі»… а значить, бро, ти зрозумів, що настав час робити справжній хіп-хоп про те, що хвилює, про справжнє життя. Тож, вдаримо репом по спрощенню та попсі. Люди, де і коли відбудеться, і які фічі приготовані для вас під час SBR IIдалі.

Звільнися, відривайся, відпочивай (звісно, після Праці!) і занурюйся в ритми соціального хіп-хопу. Скажи «Ні!» попсі, досить слухати солоденькі помиї, що роблять із тебе молюска.

За вікном жовтень, а значить час влаштувати двіж. Ми продовжуємо наш андеграундний похід, протистоїмо попсі й спрощенню! Запрошуємо тебе, бро, на наше підривне паті.

Досить вестися на продактплейсмент від багатих дядечок, які вже давно забули наші турботи. Йди за своєю провідною зіркою і ти точно знайдеш її серед таких, як ти сам. Будь трушним!

Тут ти зможеш круто відпочити і звільнитися від гніту побуту!

На тебе чекають:

Змагатися будуть найбільш обнадійливі батл-репери. Ей, вони перший раз визирають із-під люків і бачать наш грішний світ, тож підтримаємо їх!

Special guests: «8 бит», True Flava, «Еноты», У.М. [Север и ГориниЧ ЗМІЙ], FTOR.

Приходьте поодинці, натовпом, сім’єю, з пасією або з френдами.
Символічний збір на оргвитрати – 30 грн, але обов’язково замовляйте місця (телефонуйте, тут приглоси: 095 258 28 95).

Трушний андер!
Відірвись по-повній, БЛД! Make f *cking noise!


Про SBR I читайте і дивіться відос тут