Site icon Студреспубліка

«Перша Леді України – 2011–2012» із Одеси

12 жовтня 2012 року в Одесі в концерт-холі «Сады победы» відбувся довгоочікуваний фінал загальнонаціонального конкурс краси особистості «Перша Леді» за 2011–2012 роки. Переможницею стала студентка-медик Світлана Лосєва [+ відео].

За час існування конкурс краси «Перша Леді» з амбітного задуму та цікавого заходу переріс у професійний авторитетний проект. Основною метою конкурсу є не лише визначення найгарнішої студентки країни, а й сприяння переможниці в професійному і особистісному розвитку. Саме тому, це не просто конкурс краси, але конкурс краси особистості.

Щоб стати учасницею фіналу загальнонаціонального конкурсу краси особистості «Перша Леді», потрібно пройти декілька етапів: отримати перемогу на регіональному рівні, стати учасницею півфіналу, який проходить в Криму під час фіналу Студреспубліки. Також треба захистити свій соціальний проект у рамках ініціативи «Місія доброї волі»: він може бути на будь-яку соціальну тематику і орієнтуватися на дітей із соціально-незахищених сімей, дітей-сиріт і дітей із різним вадами здоров’я, людей похилого віку. Цьогорічні учасниці — це конкурсантки півфіналів 2011 і 2012 років, а також спеціально відібрані красуні. У конкурсі краси брали участь 15 студенток.

Естафету проведення фіналу конкурсу Одеса перейняла у столиці України, міста Києва. Минулого року фінал відбувся у чудовому залі столичного Національного академічного театру оперети.

Перебуваючи вже в самій Одесі, дівчата відвідали екскурсії по місту-герою, зокрема побували в дельфінарії. Однак, це був лише початок…

4 незабутні виходи, унікальні вечірні сукні, купальні костюми, професійні візажисти, стилісти, перукарі, маса фотоспалахів, відеокамер, переповнений зал, ажіотаж серед журналістів і просто неймовірні постановки — все це очікувало на учасниць конкурсу надалі. І варто зазначити, що результат перевершив себе. 

Членами журі стали дизайнери, журналісти та підприємці: Костянтин Леонтьєв, Галина Володимирська, Ірина Кжемановська, Клавдія Соколець, Аслан Алманович, Олександра Танаіс, Віталій Свічинський, а також Віталій Паляничко — організатор конкурсу краси «Перша Леді» в Одесі, Володимир Заверуха – співголова журі, співзасновник ТМ «Перша Леді» та Павло Вікнянський — співголова журі, Національний лідер Студреспубліки.

Традиційно вечір розпочався з першого виходу.  Однак, просто виходом це дійство важко назвати, це фантастична постановка, танець, де дівчата виходили з закритими очима чорною пов’язкою та показували різноманітні танцювальні па разом зі своїми партнерами. Виглядав танець дуже незвичайно-феєрично, а автором його була режисер-постановник конкурсу Анна Середа.

Другий вихід — найочікуваніший для чоловічої половини залу. Звісно, і цього разу він не залишив нікого байдужим. Чудові круїзні купальники, які дівчата продемонстрували на ще більш чудових фігурах. Лишень був один негатив, після цього виходу потрібно було попрощатися з 5 із учасниць і відібрати 10 півфіналісток. Але такі умови конкурсу.


Наступний — дефіле у колекції суконь «Здивування у відображенні». Тут дівчата проявили себе як елегантні, вишукані й одночасно дуже звабливі дами.

Під час завершального дефіле всі красуні предстали перед журі та глядачами для нагородженні у вишуканих вечірніх сукнях та лише 5 фіналісток із сподіванням на те, що перемогу здобуде саме вона.

Отож, підведемо підсумки конкурсу:

«Перша Леді EDELWEISS» — Олена Марценюк (Вінницька обл.);
«Перша Леді дружба»
Анастасія Перяєва (Дніпропетровська обл.);
«Перша Леді модель»Марія Гой (Львівська обл.);
«Перша Леді фото»Христина Чеботарьова (Одеська обл.);
«Перша Леді глядацьких симпатій»
Олександра Волок (Одеська обл.);
«Перша Леді «Місія доброї волі»Вікторія  Титор (Тернопільська обл.);
«Друга віце-Леді України»
Олена Пінчук (м. Маріуполь);
«Перша віце-Леді України»
Юлія Ковальчук (Волинська обл.).


«Першою Леді України – 2011–2012» стала Світлана Лосєва (Паніна), студентка Одеського національного медичного університету.

Нагороджували переможницю Павло Вікнянський — Національний лідер Студреспубліки й Анастасія Шеремета«Перша Леді України-2010», яка й передала корону цьогорічній переможниці.

Дівчата отримали спеціальні подарунки від партнерів конкурсу. Зокрема, Катерина Твердохліб із Волині здобула можливість зробити професійну фотосесію в київській фото-студії MagicFoto. «Перша Леді України» була нагороджена вечірньою сукнею від модного бренду Nai Lu-na by Анастасія Іванова. «Перша віце-Леді», «Друга віце-Леді» та володарка титулу «Леді «EDELWEISS» отримали унікальні годинники від Першого український годинникового заводу «Київська Русь», групи компаній «Едельвейс». 

Дівчата, які здобули офіційні титули, нагороджені знижковим сертифікатом для купівлі сукні в столичному салоні весільної та вечірньої моди Slanovskiy. А всі учасниці фіналу отримали косметичні набори по догляду за тілом від компанії «Біокон».

 

Протягом вечора вишукану публіку розважали своїми виступами: поп-дует КОС 048 і Наталія Оцабрик, акробатичний дует братів Страхових, можна було спостерігати чудове світлове шоу та насолоджуватися грою струнного квартету Quadro di Amore.

Атмосферу вечора завжди в активному ритмі підтримував ведучий конкурсу Алік Вєтров.  

 

Після надзвичайного конкурсу у глядачів залишилися найкращі враження та спогади. А для переможниці — це  лише початок. Побажаємо удачі Світлані  і нехай до титулу «Перша Леді України» додаються ще багато нових життєвих перемог.

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка», ТМ «Перша Леді».

Сприяння: косметична компанія «Біокон», EDELWEISS, Slanovskiy, Nai Lu-na by Anastasiya Ivanova, салон краси «Нові нігті», готель Velle Rosso, «Брокард», дизайнер одягу Олександра Танаіс, торгівельний бренд Gizia, рекламне агентство Promad, кав’ярня «Реверанс», Дельфінарій «НЕМО», хенд-мейд майстер Катерина Грей, спа-салон «Арк спа», Нічний клуб «Ё», туристична компанія «Блеск Тур», лімузин-сервіс «Дольче Віта», дизайнерська студія Марини Габіної, «Арт-Віолет студіо», фотограф Сергій Юрчик. 

Інформаційні партнери: телеканал АТВ, телеканал G-tv, розважальний портал «САРАФАН», журнал «Фаворит удачи», журнал «Новые люди», журнал Community, газета «Комсомольская правда», щотижневик «Теленеделя», інтернет-портал Non Stop.