Site icon Студреспубліка

Найкращі мафіозі країни обрані!

Вже стало традиційним в рамках міжнародної Студреспубліки проводити Всеукраїнський турнір із Студентської мафії. Цього року вп’яте змагалися найвправніші з найвправніших мафіозі з усіх усюд України.

Всі памятають запеклу минулорічну боротьбу, коли всі можливі нагороди здобула мафіозна команда з Вінниці. Що ж, у цьому році боротьба обіцяла бути гарячою.

Справді, поки на Студреспубліканському нічному просторі буяли різноманітні події: спори, агітації та пошуки істини в цьому світі, під покровом ночі, з 00.00 і до самого світанку, в білосніжних шатрах засідали мафіозні клани. В турнірі взяли участь майже всі області, де протягом останнього року набула поширення інтелектуально-розважальна гра «Студентська мафія».

Дві ночі поспіль, не зважаючи на справжні (не ігрові) морози та втому, учасники турніру боролися за право увійти в десятку найкращих та змагатися за звання кращого Мафіозі у фіналі – тематичній мафіозній вечірці «Мафіозне місто майбутнього».

Фінал турніру відбувся у Замку мафії, напружені 5 ігор тривали несказанно довго, але все гарне колись має закінчуватись. Трійка переможців обрана, і тепер вони по праву називаються кращими з кращих Студентськими мафіозі країни. Вітаємо!!!

1 місце: Влад — Бебела Володимир (Вінницька обл.);

2 місце: Anastasia – Мірошниченко Анастасія (м.Севастополь);

3 місце: Woodman — Сторожук Ігор (Рівненська обл.).

Окрім кращих гравців Студентська мафія обирала кращого ведучого, ним став харківянин Годованець Владислав!!!

Турнір закінчено, але пам’ятай – Мафія завжди стежить за тобою…

Хочеш висловитися? Всі спілкуються тут