Site icon Студреспубліка

Найгарніші та найсильніші хлопці, відгукніться

Запрошуємо всіх-всіх-всіх гарних і талановитих хлопців на грандіозний субфестиваль «Містер Студреспубліки», який відбудеться під час фіналу Студреспубліки-2016. Наша ціль — залучити громаду та гідну молодь для модернізації України. Тому, ми покажемо справжніх чоловіків, які здатні змінити наше життя на краще. Тож чекаємо на вас, це реальний  шанс проявити себе [+ голосувалка].

Як долучитися до конкурсу чоловічої краси та мужності «Містер Студреспубліки» та що цей конкурс дає — в цьому анонсі.

Конкурсантами всеукраїнського конкурсу можуть стати мужні та талановиті студенти, які відповідають наступним вимогам:

1. Конкурсант повинен вміти себе представити, виділятися своєю унікальністю, бути харизматичним.
2. Конкурсант має навчатися у виші, брати активну участь у громадському житті свого регіону та країни.
3. Середній бал успішності навчання повинен бути не нижчим такого, за яким відбувається нарахування стипендії.
4.
Конкурсант повинен відповідати наступним параметрам: зріст – не менше 170 см і мати атлетичну статуру.
5.
Конкурсант має подати організаторам конкурсу 2 фотографії (в повний зріст (не вульгарну) та портретну в футболці Студреспубліки).
6.
Для участі в фіналі необхідно зареєструватись онлайн, заповнити анкету та відіслати організаторам, підготувати відео-презентацію соціального проекту не більше 2-х хв., творчий номер для представлення своїх талантів не більше 5 хв., відеоролик на тему «Чому я кращий у модернізації України» (під час фіналу Студреспубліки) не більше 1,5 хв.

Ім’я «Містера Студреспубліки» вся Україна дізнається на фіналі Студреспубліки під Очаковом, де будуть показані виходи учасників, відбудеться представлення їхніх талантів і захист соціальних проектів. Професійне журі визначить достойного, а глядачі – улюбленого на свій погляд.  

Деталі можна дізнатися у кураторки суб-фестивалю «Містер Студреспубліки-2016» Наталії Демченко, 099 75 59 318, e-пошта: natali.demchenko97@gmail.com

Голосуй за кращих тут