Site icon Студреспубліка

Кращих із кращих визначили у Чернігові!

28 лютого 2019р. відбувся конкурс «Кращий студент Чернігівщини». Найкращі студенти області змагалися за титул і змогу представляти Чернігівщину на Всеукраїнському етапі. Вітаємо переможницю конкурсу – Владилену Євжик, студентку юридичного факультету Чернігівського національного технологічного університету.

Організаторки конкурсу — Студреспубліка та Молодіжна рада при Чернігівському міському голові постаралися на славу і влаштували грандіозний концерт із цікавими номерами, розіграшами призів для глядачів/ок і шаленою інтригою. Хочете дізнатися як усе було? Читайте далі.

 

 

 

 

 

За звання кращого студента регіону змагалися 3 студент(к)и вищих навчальних закладів: Олена Крючкова (Академія державної пенітенціарної служби України), Артем Синиця (Національний університет «Чернігівський колегіум ім. Т. Г.Шевченка») та Владилена Євжик (Чернігівський національний технологічний університет). Усі учасники/ці були дуже вибухові, талановиті та креативні! Вони і зробили цей концерт таким яскравим. Із одного боку, атмосфера була невимушеною та дружньою, але змагальність ніхто не відміняв. Кожний/а з них продемонстрував/ла високий рівень підготовки і довів/ела, що бути переможцем/ницею конкурсу у комплексній характеристиці престижно і дуже відповідально.

 

Конкурсант(к)и демонстрували візитівку «Я — кращий/а студент/ка», розповідали про себе, свою діяльність, здобутки, захоплення. Далі – показували свої таланти, відповідали на запитання журі, демонстрували заздалегідь підготовлений відеоролик про студентське життя. Останнє випробування було напевно наймасштабнішим – конкурс груп підтримки. Учасники/ці представляли не тільки себе, але і свій виш, чому й був доказом цей конкурс.

Учасники/ці інших номінацій вражали своїми здобутками не менше. Їх оцінюванням займалися експертні комісії за профільним спрямуванням.

 

 

 

 

 

 

Перемож(ни)цями стали:

Прикрасою шоу стали танцювальні колективи «Альянс» та «Ярмарка», які радували глядачів/ок запальними танцями.

Протягом усього концерту журі оцінювало учасників/ць у комплексній характеристиці та визначало переможця/ницю. До складу журі входили:

Ніна Лемеш — директорка Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації;
Валерій Семенець — заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міськради;
Ірина Должикова — директорка Міського палацу культури;
Ірина Сімонова — директорка Чернігівського обласного молодіжного центру;
Андрій Левченко – співзасновник туристичної компанії «Українське бюро подорожей»;
Олександр Подлєсний – співзасновник Emotion event, один із найкращих RnB-діджеїв України;
Олег Степаненко – співзасновник і директор мережі кав’ярень Coffee Boss. 

 

 

 

 

 

І… переможницею цьогорічного конкурсу – «Кращою студенткою Чернігівщини (комплексна характеристика)» стала Владилена Євжик, студентка Чернігівського національного технологічного університету. Ще і ще вітаємо переможницю та бажаємо успіхів і настаги у підготовці до Всеукраїнського етапу конкурсу!