Site icon Студреспубліка

На старт, увага, «Кращий студент Тернопільщини»!

Традиційно, щороку тернопільські студент(к)и очікують на круте запальне і, головне, суспільно корисне свято, під час якого в різних номінаціях визначають «Кращих студентів Тернопільщини». 10 грудня 2021р. у приміщенні КП «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка» о 19:00 зберуться спудеї/йки, аби змагатися за переможні кубки. Запрошуємо і вас долучитися до молодіжного дійства!

Обласний етап* Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» готується, а учасники/ці докладають чимало зусиль, аби представити себе та свої виші з найкращої сторони. Як зареєструватися, аби стати свідком дійства — дізнавайтеся з анонсу.

Найкращі студент(к)и університетів і коледжів Тернополя та області під час конкурсу «Кращий студент Тернопільщини» будуть демонструвати свої таланти, представляти напрацьовані соціальні проєкти щодо розвитку студентства й рідного краю і захищати честь власних вишів. Змагатимуться, зокрема, в наступних номінаціях:

Головний/а переможець/ниця в подальшому представить регіон на всеукраїнському фіналі і побореться за звання «Кращий студент України-2021». Конкурс, нагадаємо, відбувається за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.

Щоб долучитися необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію:

«Кращий студент Тернопільщини» — не провтикайте, буде двіжово!

За детальнішою інформацією звертайтеся до лідера республіканців Тернопільщини Володимира Заверухи, 067 471 04 06

* Під час проведення вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів