Site icon Студреспубліка

Чернігівщина обрала кращих із кращих

photo_2017-12-01_11-01-3529 листопада 2017р. у Міському палаці культури «Хіміки» в Чернігові пройшов регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України-2017». Звання «Кращої студентки Чернігівщини (комплексна характеристика)» виборола Ірина Жара, студентка Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г.Шевченка.

На Чернігівському КСУ було визначено переможців у 8 номінаціях. Які здобутки презентували студенти та студентки і хто саме переміг — у постматеріалі нижче.

Отже, за титул переможця у комплексній характеристиці змагалися:

 

 

 

 

 

 

 

Під час змагання кожен учасник і учасниця достойно представили свій виш: демонстрували таланти, робили відеопрезентації, відповідали на запитання журі, а в четвертому конкурсі себе показали групи підтримки конкурсантів і конкурсанток. Володимир Власенко показав Stand Up про дівчат, Ірина Жара розповіла зворушливий вірш, а також танцювала, Дмитро Козир прямо на сцені намалював портрет дівчини, а Марія Прибитько виконала гімнастичний номер.

 

 

 

Оцінювало учасників журі в такому складі: Наталія Бадай — головна спеціалістка комунального підприємства «Обласний молодіжний центр»; Валерій Семенець — начальник відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міськради; Юрій Ткач — начальник відділу молодіжної творчості та кіно культурної роботи комунального підприємства «Обласний молодіжний центр»; Олена Тяпка — провідна спеціалістка управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації.

 

 

 

Звісно, під час Чернігівського КСУ було оголошено та нагороджено і кращих студентів регіону в інших важливих номінаціях:

 

 

 

 

 

У ході програми конкурсу глядачі спостерігали не тільки за «битвою» учасників, а ще й отримували насолоду від гри команди КВН «Харли Квин’с», пісень Альони Юдицької, виступів LiveN та «Альянсу».

 

 

 

 

 

Всі учасники й учасниці отримали подарунки за свою плідну роботу від партнерів: Департаменту сім’ї молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, кінотеатру Multiplex, грузинського ресторану Georgia, Розважального комплексу «Базис», ресторану сімейних цінностей «Мафія», «Кенго Джампу», а переможниця – планшет від Чернігівської Студреспубліки.

Організатори: Чернігівська Студреспубліка.
За підтримки: управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, Департаменту сім’ї молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації.