Site icon Студреспубліка

Із Новим роком і Різдвом Христовим!

Happy New Year and Merry Christmas!

Дорогі друзі!

Щиро вітаю всіх республіканців та наших співгромадян-однодумців, усіх українців і друзів України з чарівними новорічними та Різдвяними святами!

2015 рік виявився роком надій і розчарувань, роком спроб і втрат, роком віри в майбутнє і сприйняття нещасливого теперішнього. Цей рік так і не подарував нам миру, забезпеченості, якісної влади та достойного статусу в світі. Та ми не здаємося, залишаємося оптимістами, будемо активно робити гарні речі на противагу всьому ницому.  

Тому я хочу побажати, щоб Новий 2016 рік виправдав усі ваші мрії та бажання, приніс у всю нашу кохану Україну, у наші домівки злагоду, любов, спокій, добро, благополуччя та повагу один до одного. Будьмо чесними, виваженими та терплячими, адже у цей непростий період ми можемо розраховувати лише на себе і на, справді, ближніх. Тобто один на одного, друзі.

Я вірю в модернізовану, територіально єдину, заможну, справедливу, дуже вільну та процвітаючу Україну. Попереду ще багато праці, але разом ми все здолаємо й обов’язково переможемо!

А вся примітивна, одноклітинна, жадібна внутрішня та зовнішня нечисть – ну, ми знаємо… Як роса на сонці:)))

Нехай Бог береже нас і Україну!

 

Від імені команди Студреспубліки та всього республіканського руху
Павло Вікнянський