Site icon Студреспубліка

Із Днем студента!

Павло Вікнянський: «Вітаємо зі святом! Витримки, віри у свої сили, реалізації знань і вмінь, тут, у нашій рідній, найкращій у світі Україні та достойного прогресивного майбутнього. Борімося – поборемо! Наша Спільна Справа – наша модернізована Україна!»

Повний текст привітання з чудовим святом — Днем студента від лідера республіканців України Павла Вікнянського – читайте далі.

Друзі та подруги, республіканці та республіканки!
З Днем студента!

День студента — це не лише туса чи кльовий вечір, а особлива можливість, зважаючи на те, що відбувається з нашою державою, для студентів задуматися, обговорити з іншими небайдужими спільну громадянську відповідальність. І не лише щодо того, як ефективніше відновлювати конституційні кордони, але і конституційні права й свободи, як забезпечити нормальне життя в Україні – і нам самим, і тим, хто потребує нашої колективної опіки.

Ми маємо прекрасну країну – досить шукати щастя по інших світах. Будемо щасливими тут! Розвиватимемо своє! Люди, молодь, студенти – ключове багатство України.

Студреспубліка вже більше 20 років працює зі студентами і для студентів. За ці роки ми провели сотні проектів і наймасштабніших у країні програм — через наші активності пройшли сотні тисяч студентів. Тож час активніше гуртуватися! Місія республіканців надзвичайно відповідальна – ми повинні врятувати Україну від бідності, цинізму, лінощів, розбрату й ненависті, від зовнішніх неприятелів і суцільного інфантилізму й апатії. Ніхто крім нас не здатен здійснити модернізацію України, щоб увійти до топ-20 найбільш розвинених за рівнем життя громадян країн світу.

Саме тому ми продовжуємо працювати, не покладаючи рук і не розслабляючи мізки. Щоденно долаємо складні задачі і Вас закликаємо ще активніше долучатися. Бо саме така непроста робота показує справжній патріотизм і любов до України, а не популістські балачки з високих трибун.

Вітаємо зі святом! Витримки, віри у свої сили, реалізації знань і вмінь, тут, у нашій рідній, найкращій у світі Україні та достойного прогресивного майбутнього. Борімося – поборемо! Наша Спільна Справа – наша модернізована Україна!

Слава Україні й Українському народові! Слава Республіці! Слава всім нам!

З повагою, від імені всієї команди

Національний лідер Студреспубліки
Павло Вікнянський