Site icon Студреспубліка

Фінал рівненської студреспубліки

Зранку виявилось, що за місця у студмагістрат буде боротися 2 студблоки, які сформувались з п’яти створених партій. Відповідно на посаду студмера було висуното кандидатів — Свінціцького Віктора і Лебедюка Назара.

 

Після реєстрації кандидатів на студмера розпочався Квест, де премогу з розривом у 7 секунд здобула команда «По-барабану».

 

Побігавши у Квест, жителі Студреспубліки повернулись грати у Мафію, де обрали трьох найкращих мафіозей — Гаврюсєву Дарію, Бондарчука Анатолія ті Рибалко Ольгу.

 

Далі розпочались передвиборчі дебати кандидатів у студмери, які пройшли в форматі  не тільки у політичних перепалок. Висуванці, за правилами визначені оргкомітетом повинні були бути одруженими( у рамках Студреспубліки), представити сімейне фото, вірш та герб.

 

В період голосування на жителі спостерігали за виступами місцевих велотріалістів.

 

Завдяки організованій роботі ЦВК, вибори ніхто не зривав. Усе пройшло як іналежить у новій студентській країні — читоі прозоро, шляхом таємного голосування.

 

Перемогу здобула партія «Друга автономія Чінь Лінь», а мером було обрано Лебедюка Назара.

 

Новообранцю колишні студмери вручили деревяну качалку — символ влади. Цю річ він передасть іншому переможцю через рік, як наші славні пращури-гетьмани передавали булаву з покоління в покоління.

 

По закінченню учасники залишились на дискотеці, на якій молодь визначить найкращого діджея.