Site icon Студреспубліка

Завтра у Луцьку визначать кращого студента Волині

14 листопада 2013р. о 16.00 у Палаці культури міста Луцька відбудеться фінал конкурсу «Кращий студент Волині2013», що проходить у рамках Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України».

Участь у конкурсі взяли студенти з різних навчальних закладів Волині. Загалом, "подалися" понад 100 молодих людей. Найбільш популярними серед конкурсантів виявилися номінації «Кращий студент-науковець» і «Кращий студент-митець».

10 листопада відбулося засідання журі по номінаціях, яких цьогоріч на Волині шість: «Кращий студент-громадський діяч», «Кращий студент-журналіст», «Кращий студент-науковець», «Кращий студент-митець», «Кращий студент-спортсмен», «Кращий студент-програміст». Таким чином, було визначено фіналістів конкурсу, по 3 студенти в кожній номінації. Нагородження переможців відбудеться під час фіналу Волинського етапу конкурсу.

Вхід на фінал є безкоштовним, проте за запрошеннями, які можна знайти у студентських радах вишів і в організаторів конкурсу.

Організатори: ВМГО «Студентська республіка», ВОМГО «Студентська Рада Волині», управління у справах сім’ї та молоді Волинської ОДА.