Site icon Студреспубліка

Задоволення до сьомого поту, або пляжний спорт на Студреспубліці-2007

У рамках “Студентської Республіки – 2007” пройшли змагання з двох пляжних видів спорту: футболу і волейболу. Ігри групового етапу проходили 25 серпня, а півфінали та фінал 26-го.

Обидва чемпіонати проходили за класичними, але трохи зміненими правилами. Наприклад, у футболі замість звичних двох грали три тайми. А у волейболі розміри поля були зменшені й кількість гравців в команді складала лише троє.

Незважвючи на неймовірну спеку, у чемпіонаті з футболу взяли участь 10 команд з різних областей України; волейбольних команд було трохи менше, а саме 8. Проходили обидва чемпіонати, як і належить, у по-спортивному бойовій атмосфері. Але суперниками команди були лише на полі — за його межами учасників відрізняли дуже дружні відносини. Єдиним неприємним моментом стали переодичні нецензурні вигуки футбольних вболівальників (такий вже цей футбольний азарт!) та скарги волейболвстів на маленький майданчик.

Призерами футбольного чемпіонату стали:

Призерами чемпіонату з волейболу стали:

Переможці повезуть додому величезні кубки та медалі чемпіонів спортивних змагань Студреспубліки-2007; команди, що зайняли другі місця – сувеніри (футболісти – футболки, а волейболісти – чашки з логотипом Студреспубліки), а хлопці з Харкова та Івано-Франківська – почесні треті місця.

Сподіваємось, що наступного року кожний регіон буде представлений в спортивних змаганнях і боротьба буде ще запеклішою.