Site icon Студреспубліка

ЗНО – спосіб оцінки знань абітурієнтів: за і проти




Україна в очікуванні вступної кампанії 2010 року. Через 5 днів почнеться ЗНО. Яка ж доля чекає на абітурієнтів? Продовжуємо анонсування серії заходів щодо необхідності реформування освіти в України.

Регіональне представництво Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі разом із ВМГО «Дебатна Академія», ВМГО «Студентська республіка» та ВМГО "Українська студентська спілка" в рамках дискусійного Клубу молодих політиків та Громадянської кампанії "За освічену Україну: вступ без хабара!" організовують чергову зустріч (у формі дебатів) молодіжних лідерів, представників влади, експертів щодо нагальних проблем освіти, зокрема, вищої в Україні.

Тема клубу: «ЗНО – спосіб оцінки знань абітурієнтів: за і проти»

Дебати відбудуться 27 травня 2010 р. о 16.30 у місті Києві, в готелі "Експрес" за адресою: бул. Т.Шевченка 33/40, конференц-зала, 4-й поверх.

До участі в зустрічі запрошено Народних депутатів України, представників Міністерства освіти і науки України, експертів.

Питання, які будуть підняті при виступах:

  1. Переваги сьогоднішньої системи ЗНО порівняно з попередньою системою.

  2. Чи є система ЗНО об’єктивною?

  3. Додаткові бар’єри: чи потрібні іспити при вступі?

 

Прохання підтвердити участь в заході до 25 травня 2010 року за наступними контактами:

Ольга Кульбабська

olga_kulbabska@ukr.net

097 011 78 67

093 391 64 16

Зустріч відбудеться у напівофіційному, молодіжному форматі.

Про засідання Клубу молодих політиків  “Вища освіта України. Від політичних спекуляцій до усвідомлення і вирішення проблем”

Обговорення проблем освіти на форумі Студреспубліки