Site icon Студреспубліка

Вперше! Відбудеться Харківський регіональний етап «Зимової Студреспубліки»!

 

Минув рік із часу першої "Зимової Студреспубліки" у Карпатах. Сьогодні проект продовжує свій розвиток та вперше буде представлений на регіональному рівні — на Харківщині з 19 по 21 лютого.
 
Запрошуємо Вас прийняти участь в харківському регіональному етапі "ІІ Зимової Студреспубліки".
 
Проблемне завдання організаційно-діяльнісної гри – «Механіка входження в еліту».
 
До участі запрошуються харків’яни та жителі Харківської області, які приймали участь в харківських регіональних Студреспубліках будь-яких років, студенти, активна молодь, громадські діячі, та особи, що рекомендовані до участі центральним оргкомітетом.
 
Гра відбудеться в одному з пансіонатів Харківської області 19-21 лютого 2010р., де протягом трьох днів біля 50 гравців працюватимуть над вирішенням проблемного завдання.
 
Мета проекту полягає в розробці ефективної стратегії входження в еліту, що даватиме змогу подолати негативні соціальні, політичні та економічні бар’єри. Розроблена стратегія відповідатиме сьогоденним українським реаліям, буде результативною та орієнтованою на системну проектну реалізацію.
 
Особливістю організаційної будови запланованої організаційно-діяльнісної гри є вирішення завдання в умовах жорсткої конкурентної боротьби. Гравці «зануряться» в проблематику, що потребуватиме чіткого дотримання всіх норм розкладу та правил гри.
 
Для участі в грі, бажаючі мають подати анкету-заявку до 17 лютого 2010 року включно. Серед поданих анкет буде проведено конкурс, результати якого буде оприлюднено о 12:00 16 лютого.
 
Переможець проекту отримає можливість прийняти участь в «ІІ Зимовій Студреспублиці» у Карпатах поза конкурсом.
 
Проект проходить за сприяння Харківського обласного центру молоді та Харківського обласного управління у справах сім`ї та молоді.
Партнер проекту — книгарня "Є"
 
Партнер проекту — Єврейська Агенція для Ізраїлю
www.sohnut.kharkov.ua
 
 
Контактна інформація:
 
(091)901-47-92, (093)056-89-39, голова оргкомітету Уриваєв Олександр
 
E-mail: hoostudrespublika@gmail.com
 
Обговорення ПЗ відбувається на форумі:
 
/forum/viewtopic?t=2874&postdays=0&postorder=asc&start=15
 
Умови участі та деталі конкурсу [doc, укр.]  > > >

Анкета учасника [doc,укр.]

   > > >