Site icon Студреспубліка

Уряд і молодь: перспективи чи «глухий кут»?

7 грудня 2010 року о 17.30 у м. Київ за адресою вул. Боричів Тік 22 "а" відбудеться круглий стіл на тему: «Нові ініціативи Уряду в галузі молодіжної політики: перспективи чи «глухий кут».

Реагуючи на важливий для молодіжної громадськості виклик, молоді лідери, зокрема, з ВСМДГО «Український молодіжний форум», ВМГО «Студентська республіка», ВМГО «Українська Студентська Спілка» та ВМГО «Спілка молодих державних службовців України» вийшли з ініціативою обговорити нагальну проблематику у царині молодіжної політики держави та внести пропозиції.

Останній час характеризується спробою Уряду поступового, але «своєрідного» реформування сфери державної молодіжної політики. Про це свідчить віднесення до відання Міністерства житлово-комунального господарства Державного фонду сприяння молодіжному житловому кредитуванню, ініціатива щодо обмеження молодіжного віку 24 роками, зміна законодавства щодо молодіжних громадських організацій, вірогідна ліквідація Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту в рамках запланованої адміністративної реформи.

Ці питання викликають неоднозначну реакцію в молодіжному середовищі та потребують негайного обговорення лідерами молодіжного і громадського руху, експертами в форматі відкритої публічної дискусії.

Планується участь керівництва Мінсім’ямолодьспорту, Народних депутатів України, експертів.

Сприяння в проведенні заходу (приміщення) надає Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000». Карта проїзду тут:

Запрошуємо на вищевказаний захід. Прохання підтвердити участь через обмежену кількість місць до 6 грудня 2010 року включно за одним із наступних контактів:

Ольга Коваленко, ВМГО "Студентська республіка", тел.: (044) 529 13 75, (067) 242 88 50, e-mail: studrespublika@bk.ru
Ольга Кульбабська, ВМГО "Українська Студентська Спілка", e-mail:
ky89@ukr.net
Анатолій Половинець, ВМГО “Спілка молодих державних службовців України”, e-mail:
uycsu@ukr.net 

 

Програма [pdf, укр.]