Site icon Студреспубліка

Умови участі в фіналі Студреспубліки-2008

Ну що, студенте, Ти ще не втомився відпочивати?

Якщо ні, тоді прямо зараз починай готуватись до найбільш рейтингового студентського мульти-фестивалю України, який вже 10 років об’єднує серця найактивніших і найкреативніших студентів Країни…

Ти досі не здогадався про що йдеться? А може навіть досі не відвідав цю вільну, бурхливу, яскраву та незалежну країну грандіозних пригод і студентських мрій? Тоді "Студентська республіка" чекає на Тебе, щоб наповнити Твоє серце незабутніми враженнями на цілий рік.

Хто: понад 2000 студентів  з усіх куточків нашої країни та із-за кордону.

Коли: 28-30 серпня 2008р.

Де: сонячний Крим, мис Тарханкут, с.Оленівка, пансіонат «Сонячна долина».

Головні події "Студентської республіки":

Умови участі у мульти-фестивалі:

  1. Кожен бажаючий обов’язково повинен заповнити офіційну заявку, яку можна завантажити на офіційному сайті "Студентської республіки" та надіслати заповнені заявки за адресами: office@studrespublika.com, studrespublika@bk.ru, факс — 8(044)5228298. Вартість оформлення "виду на помешкання" на території Студреспубліки становить 50 грн. із людини, у разі надсилання заявок /2008/zayavka та сплати єдиного студреспубліканського тарифу до 23 СЕРПНЯ. Увага — після 23 серпня вартість реєстрації "виду на помешкання" становить 100 грн.

  2. Вартість 3-разового харчування на Студреспубліці становить 60 грн. в день із людини.

  3. Вартість розміщення 1 місця у власному наметі на території наметового містечка становить 20 грн. на добу. Є можливість  взяти в оренду намети, разом зі спальниками і карематами в оргкомітеті – вартість 1 наметомісця становить 60 грн. за 3 дні. Є можливість із 28 серпня розміщуватись в номерах пансіонату – вартість 1 місця в євро-номерах з триразовим харчуванням 180 грн. на добу.

  4. Кожен учасник сплачує 10 грн. страхування за 3 доби.

  5. Дата прибуття всіх бажаючих на територію пансіонату "Сонячна долина" СУВОРО не пізніше 10.00 28 серпня. Для тих груп, котрі приїжджають в Крим залізничним сполученням, є можливість організувати проїзд автобусом із Красноперекопська та Джанкоя безпосередньо до санаторію (вартість 1 місця в автобусі становить 40 грн.). Останні автобуси відправлятимуться з залізничних станцій Красноперекопська та Джанкоя о 9.00 28 серпня.

    * Якщо ви плануєте заїхати раніше ночі 27 серпня — це ОБОВ’ЯЗКОВО треба погоджувати з керівництвом оргкомітету.

  1. Про умови участі в суб-фестивалях дізнавайтеся з відповідних розділів сайту або у кураторів.


* Організатори безкоштовно забезпечують:

проживання в наметовому містечку (прохання взяти з собою спальники та  каремати) і харчування переможців регіональних Студреспублік: депутатів Студентських магістратів і Студентських мерів (11 осіб з кожного регіону + по 1 супроводжуючому від регіональних оргкомітетів + учасниці конкурсу "Перша леді", які будуть мешкати в пансіонаті). Оргкомітет надає можливість кожній регіональній делегації викупити у оргкомітету по одному номеру в пансіонаті.

Кошти за харчування, оренду наметів, страховку перераховуються разом із коштами за оформлення "виду на помешкання".
Реквізити отримувача (ВМГО "Студентська республіка") та призначення платежу завантажуйте тут.
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога на здійснення статутної діяльності.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: 80674844671


Олексій Чорний, член центрального оргкомітету Студреспубліки-2008.

Звертаємо Вашу увагу, що умови можуть змінитися. Всі офіційні новини — на сайті www.studrespublika.com та в розсилці studrespublika@googlegroups.com

За додатковою інформацією звертайтеся до голів регіональних оргкомітетів.