Site icon Студреспубліка

Танцпол «Нічної туси» шаленів від битви DJ і PJ

Як і завжди, учасники фіналу Студреспубліки-2012 протягом 3-х діб не змикали очей, центральний танцпол усього студентства відривався на повну. Справа в тому, що цього року на "Студентську республіку" приїхала рекордна кількість Dj, а саме 14 майстрів своєї справи. 

Кожна людина, яка була на танцполі, відчула на собі шалену енергетику,  яку посилали Dj. Вони – найкращі з усієї  України і намагалися довести це: демонстрували свою майстерність і робили так, щоб кожний громадянин відчув себе найщасливішою людиною в світі. Останню краплю доведення жителів  Студреспубліки до ейфорії додали МС Крендель (Кіровоград) та куратор «Нічної туси» М-МС (Кіровоград).

Але не будемо забувати про те, що не дивлячись на підтримку  учасників один одного, це все ж таки була битва Dj, ну і, звісно,  як у кожній битві є переможці та переможені.  Цей суб-фест не був виключенням. Хлопці показали, на що здатні, й отримали очікуваний результат:

3 місце – Dj Casper та Dj Maks_star (Кіровоград)

2 місце – Dj MALIBU (Віниця)

1 місце – Dj Prоkоp та Dj DEK HUSKIN (Дніпропетровськ)

 

Окрім того, танцпол запалювали чудові команди Pj, які приїхали, щоб підтримати своїх колег і, звісно ж, показати свою майстерність. Переможцями стали дівчата з Закарпаття.

Дякуємо всім, хто дарував казку протягом трьох ночей на фіналі Студреспубліки.

Чекаємо на першу "Студентську республіку" після "кінця світу", тобто на Студреспубліку-2013.