Site icon Студреспубліка

Студреспубліканці жили під прицілом «Мафії»

З 24 по 27 серпня 2013р. у БВ «Прибережний» (АР Крим, неподалік Євпаторії, затока Донузлав, с. Медведеве) проходив фінал XV ювілейної Студреспубліки-2013, в рамках якого відбувався суб-фестиваль «Студентська мафія». Цього року в турнірі взяло участь понад 80 найкращих «мафіозо» зі всієї України.

 

Чемпіонат пройшов у 3 етапи. Першийпроходив 24 серпня. Учасники грали та набирали бали для того, щоб пройти у півфінал. За перемогу в грі «мирні жителі» отримували по 2 бали, а «шериф» — 3. Якщо перемогу здобувала «мафія», то кожен «мафіозі» отримував по 3 бали.

 

У півфіналі змагалися 40 учасників, які грали за 4 столами. У ніч із 25 на 26 серпня пройшов фінал «Мафії». Переможцем гри стала Катерина Батрак із міста Чернігів. Вона виграла в усіх іграх фіналу та стала кращим гравцем однієї з них. Переможниця отримала у подарунок планшет компанії Impression. Максим Караулов із Миколаєва став кращим ведучим турніру.

 

Хочу висловити величезну подяку всім, хто допомагав мені у підготовці та під час проходження самого суб-фесту. Незважаючи на втому та бажання спати, турнір пройшов на дуже високому рівні, «мирні жителі» залишилися задоволеними, а «мафія» вже готова помститися під час Студреспубліки-2014.