Site icon Студреспубліка

Студреспубліка Pre-Party

1 червня 2011 року в рамках реклами Міжнародної програми «Студентська республіка» в Києві була проведена вже традиційна безкоштовна вечірка для молоді в клубі "Форсаж".

Метою проведення заходу були:

Перед початок шоу-програми, яка була представлена як київськими, так і регіональними виконавцями координатор київського представництва ВМГО «Студентська республіка» Сергій Баркар коротко, але влучно залучив публіку до Руху Студреспубліки: «Головне, що Ви повинні зробити – це взяти відповідальність, бути розумними та гнучкими. Тим не менше, все базується на порядності і мрії – це два двигуни людського в нас».

Окремо були висловлені особисті подяки:
— Філіппову Володимиру Вікторовичу, голові організаційного комітету "Студентської республіки" в м.Києві, без якого не зміг би відбутися найяскравіший столичний молодіжний захід року;
— клубу «Форсаж» як постійному та гідному партнеру у проведенні тематичних заходів для молоді, які організовує Київське представництво ВМГО «Студентська республіка» та його партнери;
— Національному авіаційному університету – постійному співорганізатору регіонального етапу програми «Кращий студент України» в м.Києві;
— ГО «Студактив» та ГО «Студентське братство «Дельта Ксі» та окремо його голові Дробку Євгену Павловичу, що виступив ефективним арт-директором цієї вечірки;
— виконавцям та виступаючим на заході – Ковальчуку Богдану, Чорному Антону, Буяну Івану, тощо;
— Головному управлінню у справах сім’ї та молоді та КМО ВМГО «Молоді регіони» за ті ресурси, що зараз вкладаються в організацію безпрецедентного заходу – наступного етапу розвитку Мульти-фестивалю „Студентська республіка” в столиці.

Після цього почалася шоу-програма, яка, досягши своєї вершини, перейшла в божевільну дискотеку, яка не закінчилася і о 5 годині ранку. Шоу-програму представляли такі перспективні виконавці:
Діджеями дискотеки виступили DJ Underhill, DJ Crash, MC MALYSHeff, DJ Lady, що дійсно довели — молодь Студреспубліки вміє відпочивати.

Відповідно, Київське представництво ВМГО „Студентська республіка” прийняло рішення про необхідність таких заходів для молоді, і в подальшому буде організовувати ще масштабніші, та ще веселіші заходи, для ствердження головної своєї ідеї: Київ — проривне місто України, і саме тут відбудеться стрибок вперед усієї держави.

Висловлюємо подяку клубу "Форсаж" та особисто Анні Сазоновій за якісно підготовлений захід і  ресурси й зусилля, що були вкладені в його організацію.

Довідки: 063 835 97 07