Site icon Студреспубліка

Стартував конкурс малих грантів

До участі у конкурсі запрошуються громадські організації та ініціативні групи громадян, які діють у містах та районах Полтавської області. Пріоритет надаватиметься проектам, які спрямовані на: розвиток громадської активності на рівні місцевих громад, в сільських населених пунктах та районних центрах; представлення інтересів місцевих громад в сільських населених пунктах та районних центрах.

Не розглядатимуться проекти: від приватних осіб, політичних і нелегалізованих організацій; підтриманих іншими спонсорами; бюджет яких перевищує 500 доларів США. Заявки приймаються до 01 серпня 2008 року включно. Заявка на отримання міні-гранту обов’язково має включати наступні пункти: — Опис проблеми, на вирішення якій подається проект. — Мета проекту. — Задачі проекту. — Цільова група проекту. — Інноваційність та оригінальність. — Робочий план проекту. — Бюджет проекту. — Очікувані результати проекту. — Список ініціативної групи (для громадських організацій – копія свідоцтва про реєстрацію/легалізацію). — Адреси і телефони контактних осіб. — Попередній досвід діяльності.

Заявка на ґрант повинна подаватися в 5 примірниках українською мовою за формою, яка додається. Форму заявки можна отримати, звернувшись по нижче наведених координатах. Просимо надсилати заявки за адресою: Конкурс координаційних ґрантів вул. Михайла Коцюбинського 6, к.8 м. Київ, 01030, n.lavrynenko@cym.org