Site icon Студреспубліка

Спортивна Студреспубліка

Цього року в рамках фіналу Студреспубліки-2009 у Заозерному було проведено змагання з футболу на Кубок НДП, а також аматорські матчі з пляжних футболу та волейболу. 

Цього року проведення спортивних турнірів у рамках фіналу Студреспубліки-2009 у Заозерному (Крим) було ускладнено двома факторами: 
  1. Серйозною оргдіяльнісною грою, через яку команди відмовлялися від участі у змаганнях.

     

  2. Те, що змагання були віддані під самоорганізацію жителів «Студентської республіки» і, на жаль, лише окремі особи спромоглися до аматорських матчів із пляжних футболу та волейболу.   

На думку відповідального за спортивну частину Сергія Слободенюка, здається, що спортивні змагання мало кому потрібні, а якщо потрібні, то вони повинні бути обов`язковими, щоб організатори «заганяли» учасників на спортивні майданчики і заставляли щось робити. Звісно, засмагати на пляжі чи купатись у морі набагато легше, аніж щось робити.  

Оргкомітетом було успішно проведене одне «обов`язкове» змагання – це змагання з футболу на Кубок НДП. У фіналі якого зустрілися південні сусіди: команда АР Криму та Севастополя. Кримчани перемогли з величезною перевагою у 6 м`ячів і повезли додому великий кубок.

Проте окрім традиційних футболу та волейболу, спортивна база центру "Меркурій", де проходила Студреспубліка, дозволяла ще пограти у великий теніс, а також для екстремалів — прийняти участь у лазерних боях.