Site icon Студреспубліка

Розумні красуні та цілеспрямовані юнаки

Кажуть, що поєднання краси і розуму в одній людині неможливе. Адже важко, слідкуючи за собою та останніми тенденціями моди, ще й встигати вивчати іноземні мови та читати книги.

Спростувати цю думку покликаний загальнонаціональний конкурс краси особистості «Перша Леді».  Щоб взяти участь у ньому, учасниця має бути як вродливою зовнішньо, так і розумною та соціально-активною. Конкурсантки повинні не лише відповідати модельним параметрам, а й володіти державною мовою,навчатися в одному із вишів України  й мати такий середній бал, за яким відбувається нарахування стипендії.

9 липня 2012р. у рамках регіонального етапу «Студентської республіки» на Буковині у готельно-розважальному комплексі «Сонячна долина» відбулися конкурси «Перша Леді» та «Містер Студреспубліки-2012».

«Конкурс краси виявився найрозкішнішим та найграндіознішим суб-фестом цьогорічної Студреспубліки. Не знаю як Ліні вдалося згуртувати хлопців та дівчат, щоб влаштувати таке феєричне шоу», — ділиться враженнями координатор регіонального етапу мульти-фестивалю Володимир Карагяур.

Та й насправді, поєднати «Конкурс краси особистості» серед 13 дівчат та «Конкурс сили та інтелекту» між 9 хлопцями Ліні Ільніцькій, директору модельного агентства ‘Show time‘, було нелегко:

«Загалом учасники віднеслися до конкурсу серйозно, проте були й такі, що не витримали насиченої підготовки чи прогулювали репетиції. Та попри жорсткий відбір нам все ж таки вдалося відібрати найвитриваліших, найкрасивіших та найрозумніших. Хотіла подякувати танцювальній студії ‘Move on‘, а особливо Вані Величку за допомогу у постановці неймовірних номерів. Думаю, що без них шоу не було б таким яскравим», — каже пані Ліна.

На глядачів чекали незабутні враження від показів в купальниках, вечірніх сукнях та спортивному одязі. В перервах захоплюючим фаєр-шоу радувала око Олександра Александрюк, а море позитивних емоцій дарувала команда КВН «Тамара Костянтинівна».

Проте найважче виявилося суддям — обирати найпрекрасніших серед найкращих — завдання не з легких. Очолив журі Семенюк Іван Васильович депутат обласної ради та власник комплексу, де  й проходив мульти-фестиваль. Брати учасниць «на олівець» довелося й іноземному гостю — директору Пд-Сх ради палати представників уряду штату Пенсильванія Патріку Грілу.

До складу конкурсного журі також ввійшли: начальник облмододьспортуправління Олександр Довганич, директор облцентру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу, ну, і, звичайно, співорганізатор конкурсу Ліна Ільніцька.

Попри важкість вибору, журі вже невдовзі оголосило найголовнішу мить свята — нагородження та присвоєння номінацій учасницям конкурсу.

Звання «Перша Леді Буковини» отримала запальна брюнетка Тетяна Алінбаєва.

А титулом «Містер Студреспубліки» був нагороджений сексуальний блондин Влад Явний. Недарма ж він став «Містером сексуальністю» у фінальному етапі Студреспубліки-2011, що кожного року проходить в АР Крим!

Серед інших переможців віце-леді та віце-містер — Граб Аліна та  Влад Фортуна.

Не обійшлося і без глядацьких симпатій. Серед хлопців обрали Андрія Рибарчука, а дівчат — Олесю Степан.

Тепер у відповідь на запитання «кого ж дійсно вважати інтелектуальною елітою» буковинські студенти з впевненістю зможуть сказати: найкрасивіших, найрозумніших, найвитриваліших.