Site icon Студреспубліка

Роберто Унгер 11 грудня прочитає публічну лекцію в Києві

Роберто Унгер 11 декабря прочитает публичную лекцию в Киеве (рус)

Унікальна можливість поспілкуватися з одним із найбільших інтелектуалів світу. Запрошуємо взяти участь у відкритій лекції соціального теоретика Роберто Унгера (Бразилія), яка відбудеться 11 грудня 2012р. об 11.00 в приміщенні НаУКМА. Тема лекції — "Україна, Європа та ліві". 

Вперше в Україні перебуватиме соціальний теоретик, економіст і політик із Бразилії Роберто Мангабейра Унгер. Слід підкреслити, що він є одним із найважливіших голосів соціальної та політичної критики серед лівих Америки. Творчість Роберто Унгера поєднує в інноваційному ключі традиції критики Європи та США з досвідом Латинської Америки щодо опору глобальній системі фінансового капіталізму.

Пан Унгер був міністром стратегічного планування в другому уряді президента Лули в Бразилії. Також є професором Harvard Law School.

Лекція Роберто Мангабейра Унгера ознаменовує початок реалізації проекту «Новий старт. Сценарії майбутнього», мета якого полягає у проведенні відкритого конкурсу на пошук оргпроектів (наукових розробок, бізнес- і соціальних ідей), які б розкривали вірогідні сценарії майбутнього України.

Організатором лекції є Студреспубліка. Співорганізатор — Національний університет «Києво-Могилянська академія».

Організатори запевняють, що й надалі будуть сприяти проведенню зустрічей в Україні з провідними інтелектуалами світу.

Для того, щоб взяти участь у лекції, просимо вас пройти просту онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки. 

Місце проведення: м. Київ, Національний університет «Києво-Могилянська академія», Контрактова площа, корпус №1, аудиторія 1-217 (Метро «Контрактова площа»). Робоча мова лекції — англійська.

Також буде організована трансляція лекції на сайті www.korrespondent.net.

За довідками звертатися: (044) 529-13-75,
для ЗМІ – 097 883 22 26, brand-manager@studrespublika.com (Віра Андріюк).