Site icon Студреспубліка

Республіка Пуетос

Минулими вихідними студенти Полтавського університету економіки і торгівлі масово емігрували до республіки Пуетос. Втім, на початку гри з’ясувалося, що це зовсім не республіка, а справжня імперія. Олексій Цебінога проголосив себе імператором Пекініто, а Інну Пахомову – імператрицею Бакбік. Вони присягли на вірність на скальпі Юри Драммера, а священик Олександр Кучер привселюдно їх оголосив імператорською родиною Пуетоса.

Перший день видався важким. Накази виходили один за одним і жителів це дуже дратувало. Якби на півтори години тренінгів, бунт на кораблі почався би набагато раніше. Точкою кипіння став наказ про те, що усі руді жінки визнаються відьмами і підлягають інквізиції. Одну з рудих дівчат привселюдно облили відром води. Народу це геть не сподобалося і вони влаштували заколот проти імператора. Ба більше, вони його викрали. Перемовини йшли довго, але в результаті наказ про рудих все ж було відмінено.

Другий день змінив кардинально все – монархію відмінили, призначивши тоталітарний режим. Ранок почався із зарядки у червоних краватках. А вдень було проголошено наказ про обов’язкове використання у своїй мові слова «кукурудза». Перед вечерею представниця опозиції влаштувала мітинг проти влади та особисто генерального секретаря КПСР. Втім, жаданого результату пікет не приніс. За антисовєтські настрої Альону Сабадаш публічно розстріляли з водного пістолету. Цікаво, що в гру включилися навіть викладачі. Вночі владу захопила Наталія Михайлівна Тягунова, яка «влаштувала масові репресії». Така політика зовсім не сподобалася жителям Пуетоса. Тому вранці вони оголосили акцію протесту і скинули Наталію Михайлівну з поста генсека. Було проголошено демократію. Тут почалася жорстока боротьба за владу, у який взяли участь партії “Sabomafia”, “Drummer” та «БРВХ». Остання перемогла.

Варто зазначити, що окрім політичної гри проходило безліч заходів. Зокрема, турнір з міні-футболу, тенісу, водне поло, квест, мафія, дебати, конкурс краси «Студентської республіки» та вечір чорного гумору.