Site icon Студреспубліка

Освітня програма для юристів «Leadership in Law

13-14 вересня 2014р. Київська школа розвитку та комунікацій проводитиме освітню програму для юристів «Leadership in Law». Програма орієнтована на: власників юридичних/адвокатських компаній, керівників юридичних відділів компаній, правників, які розпочинають власний юридичний бізнес; розвиває стратегічне мислення, дає знання та інструменти успішної побудови юридичного бізнесу. Генеральним партнером програми є Студреспубліка.

Мета програми: програма спрямована на розвиток управлінських, особистих та фахових якостей учасників. Випускники освітньої програми для юристів «Leadership in Law» — управлінці, які:

·            розуміють природу юридичного бізнесу і роль його учасників для досягнення мети компанії;вміють обирати інструменти та знають як перетворити їх в чинники розвитку своїх підлеглих та колег;


·            усвідомлюють власну особистість і вміють використовувати різноманітні риси підлеглих для підсилення бізнесу;


·            ефективно взаємодіють у команді як лідер і як учасник;


·            вміють поєднувати мету компанії з власними життєвими цілями.

Програма побудована на: принципі використання передових технологій викладання юридичних та бізнес-дисциплін, де включені ділові ігри, групові заняття, ситуаційні вправи та дискусії.

Зміст програми:

13  вересня 2014р.

10.00 – 12.00. Олег Мальський

Стратегічний менеджмент: місце стратегії в управлінні компанією, складові стратегії; аналіз юридичного середовища, інструменти; базові стратегії, типи стратегій; особливості впровадження стратегії в юридичній компанії.

Загальний менеджмент: управління на основі інструкцій, цілей та цінностей: відмінність і доцільність; єдність контуру управління: постановка завдання, планування і контроль; етика менеджменту і етика лідерства.

12.00 – 14.00. Ігор Покотило

Психологія поведінки: пізнавальні процеси та помилки сприймання у формуванні стосунків; характеристики особистості та їхні прояви в організаційній поведінці; основні мотиваційні теорії.

15.00 – 17.00. Лариса Антощук

Самоменеджмент керівника юридичної компанії: майстерність самопрезентації та презентації своєї компанії.

17.00 – 19.00. Сергій Гребенюк

Лідерство: управління персоналом через лідерство.

14  вересня 2014р.

10.00 – 12.00. Максим Лавринович

Особиста ефективність керівника та лідера: життєвий-менеджмент; ведення складних переговорів; майстерність самопрезентації та презентації своєї компанії.

12.00 – 14.00. Дмитро Коссе

Комунікативна компетентність лідера: майстерність партнерського узгодження інтересів з колегами, підлеглими та клієнтами; вміння давати зворотний зв’язок, слухати і чути; конфлікти, компетентне їх вирішення; маніпуляції, протистояння маніпуляціям.

15.00 – 17.00. Дмитро Тараник

Управління персоналом у сучасній юридичній компанії: визначення ефективності роботи персоналу; аудит персоналу: системи діагностики та  оцінки.

Організаційна поведінка: пізнавальні процеси та помилки сприймання у формуванні стосунків; характеристики особистості та їхні прояви в організаційній поведінці; основні мотиваційні теорії.

17.00 – 19.00. Леся Дубчак

Адвокатський практикум: професійні компетенції майбутнього юриста.

 

Викладачі програми

 

Формат програми: практичні лекції з 10.00 до 19.00.

Тривалість навчання: 13 – 14 вересня 2014 р.

Місце проведення навчання: м. Київ, вул. Велика Васильківська 136 (м. «Либідська»).

Результат: диплом Київської школи розвитку та комунікацій, що засвідчує підвищення кваліфікації правників.

Анкета кандидата на навчання

 

Вступ на навчання

Умови вступу: зарахування на програму здійснюється на засадах відкритого конкурсу за результатами відбору документів.

Формат програми: практичні лекції з 10.00 до 19.00, вручення дипломів.

Тривалість навчання: 13 — 14 вересня 2014 р.

Вартість навчання: 750 грн.

У вартість входить: навчання згідно програми, презентації викладачів, методичні матеріали та навчальна література, кави-паузи.

У вартість НЕ входить: проїзд та проживання учасників. 

Вимоги до кандидатів: кандидати на навчання подають заповнену анкету*

* Зверніть увагу! Заповнену анкету потрібно зберегти та надіслати за адресою rozvytoks@gmail.com з приміткою «Анкета претендента на участь в Освітній програмі для юристів «Leadership in Law» у темі листа.

Термін приймання анкет: до 31 серпня 2014 року.

Контактна особа
Іван Ледчак
тел: (0
50) 25-35-875,
e-mail:
rozvytoks@gmail.com

Відгуки учасників попередніх програм