Site icon Студреспубліка

Оголошено тендер на місце проведення фіналу Студреспубліки-2009

Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Студентська республіка" оголошує відкритий конкурс на місце проведення фінальної частини Міжнародної програми "Студентська республіка-2009" (www.studrespublika.com).

Базові вимоги до території для проведення фіналу „Студреспубліки-2009” (орієнтовно 23-25 серпня 2009р.):

Додаткові вимоги включають наявність:

Термін подання заявок – до 15 травня 2009р. Заявка включає фото (не менше 10, з різних ракурсів), план місцевості, копію дозвільних документів. Документи можна передавати як у паперовому вигляді (особисто або поштою), так і електронкою. Процедура відбору може включати візит до претендентів.

Переможці будуть визначені оргкомітетом із підготовки та проведення Студреспубліки протягом 2-х тижнів із дати закінчення терміну подання заявок.

Для довідки: Студреспубліка виникла у 1998р. і є унікальною масштабною програмою-циклом, яка прямо або опосередковано охоплює більшість українських студентів із рівня вишу, потім — регіону аж до міжнародного рівня. З 2004р. на морському узбережжі Криму проводиться фінал програми у вигляді мульти-фестивалю, під час якого обираються Студентський президент і парламент України. Студреспубліка виховала більшість сучасних молодіжних лідерів країни. Підтримується Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту та Міністерством освіти і науки України.

Контакти:

м.Київ, вул. Антоновича (Горького) 107, к.29

тел./факс: (044) 522 82 98, +380976220787 (менеджер проектів Ольга Коваленко)

Е-mail: office@studrespublika.com

 

Прес-служба Студреспубліки