Site icon Студреспубліка

Офіційна програма Студреспубліки в Чернігові

У ході плідної роботи оргкомітету Чернігівського регіонального етапу Студреспубліки сформована офіційна програма проведення мульти-фестивалю.

 

Прочитав чистовий варіант програми і зрозумів — часу на нудьгу не передбачено! Кожна година, навіть хвилина розписана суб-фестами на будь-який смак. Урочисте відкриття, містечіко розваг, тренінги, КВН, виступи музичних колективів і багато іншого. Перервами можна назвати тільки час на попоїсти. Але на мою думку — сумувати під час готування та поглинання страв ми просто не зможемо, якраз буже час обмінятись вряженнями.

І все це за два дні. Де ще ми можемо побачити стільки заходів на одному місці? Відповідь одна — НІДЕ!

А саме місце? Відомі на весь світ соснові ліси своїм цілющим повітрям, красою височезних, аж до неба, сосен. І ми, молодь: граємо, відпочиваємо, змагаємось та, навіть, навчаємось.

Якщо є десь Рай, то, здається, його демо-версія відкриється нам 4-6 липня у Заміському центрі відпочинку «Сосновий Бор» с. Бігач.

Основна ідея «Студентської республіки» — це проведення кілька суб-фестивалів в один і той же час в одному і тому ж місці.

Центральною подією проекту є вибори студентського мера та магістрату Чернігівського регіону, крім того буде проведено ряд суб-фестів, зокрема:

          фінал Квест-чемпіонату;

          «Мафія»

          Інтелектуальні ігри

          Спортивні ігри (футбол, волейбол, баскетбол)

          Тренінги (особистісний розвиток, написання проектів, розвиток органів студентського самоврядування,  написання статей)

          "Нічна туса", у рамках якої відбудеться КВН фестиваль на Кубок Студентської республіки, неймовірне open air party, містер Студреспубліки, Боді-арт шоу та багато іншого!

Для бажаючих спробувати себе у ролі журналіста  є можливість стати автором студентської газети «ЗаДіло»!

Вартість участі у проекті:

20 грн. — для учасників політичної гри, квесту, мафії, тренінгів.

40 грн. — для всіх інших учасників.

Виїзд на проект відбудеться о 9.00 з Красної Площі. Також будуть організовані автобусні маршрути: 4 липня о 12.00, 15.00 та 18.00, а також 5 липня о 12.00 та 15.00!

Подробиці можна знайти ТУТ.

Скачати офіційну програму можна  ТУТ.