Site icon Студреспубліка

Обери СОБІ Студентську владу !!!

Цього року Кримська Студреспубліка проходитиме 22-25 червня!!!

Кожен рік на День молоді на території розважального комплексу «СОНЕЧКО» з’являється нове місто-держава. Свої кордони відчиняє унікальна студентська країна — «Студентська республіка»!

Приходьте на свято молодості та драйву! На Вас чекають, купа конкурсів, сучасні молодіжна ігри «Квест» і «Мафія», а головне – вибори Студентського мера та Студентського магістрату.

Під час Студреспубліки буде обрано студентську владу Автономної Республіки Крим. У дійстві приймають участь команди від 11 вузів автономії.

Студенти будуть моделювати життя в особливій країні Студреспубліці з власними кордонами, законами та спеціальними грошима, будуть мати свої паспорти, органи влади, виборчу комісію, бюлетені.

Кримська Студреспубліка є регіональним етапом всеукраїнської Студреспубліки. Переможці поїдуть – на фінал, щоби там разом із переможцями Студреспубліки в інших регіонах обрати зі свого складу Студентського президента та парламент.

Організатором свята є Народно-демократична ліга молоді за підтримки Міністерства України у справах сімї, молоді та спорту. В Криму проект реалізується за сприянням Міністерства у справах молоді, сім’ї та гендерної політики АРК, компанії «Бі Лайн» та Народно-демократичної ліги молоді Криму.

За довідками звертайтеся до оргкомітету: тел.(0652) 27-11-27, е-пошта maxteriaev@mail.ru, контактна особа – Савельєв Олег.

Для довідки: НДЛМ є ініціатором та головним організатором проведення Всеукраїнського молодіжного фестивалю «Студентська республіка». Історія фестивалю розпочинається з 1998 р., а з 1999 р. «Студреспубліка» здійснюється вже як всеукраїнський проект. З 2002 року  проект підтримується Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту. З 2004 року в Криму проводиться всеукраїнська фінальна частина проекту, де обираються Студентський парламент і президент. Через «Студентську республіку» пройшла більшість студентських лідерів країни.