Site icon Студреспубліка

Незабаром Студреспубліка пройде в Кіровограді

З 14 по 16 червня 2013р. у с. Фурманівка Новоукраїнського району Кіровоградської області проходитиме регіональний етап наймасовішого молодіжного мульти-фестивалю «Студентська республіка».

Цього року Студреспубліка святкує своє 15-річчя та проходить під гаслом: «15 років для України!». Міжнародна програма «Студентська республіка» — найбільший захід для українського студентства, який збирає максимальну кількість молодих лідерів України. Тема цьогорічного мульти-фестивалю на рівні регіональних етапів: «Майбутнє: від мрії до реального плану дій». Як і щороку, регіональну програму складають не лише вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату, а й паралельне проведення суб-фестів: конкурс краси «Перша Леді», «Квест», «Студентська Мафія», КВН, «Фото-конкурс», спортивні ігри, «Нічна туса», «Лазерні війни» та ще багато інших цікавих подій.

Огркомітет Кіровоградської Студреспубліки готує велику кількість новинок у програмі, очікуються важливі гості та залишуться неймовірні враження. Одним із таких сюрпризів стане візит до студентського містечка клубу історичної реконструкції.

Студреспубліка збирає активну молодь, поєднуючи в собі яскраве шоу та можливості для особистісного росту.

Увага! Для участі у мульти-фестивалі необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію.

За додатковою інформацією звертатися за телефонами:

050 688 27 29 – Анна Суркова,
099 54 57 330 – Кирило Мельник,
066 63 97 085 – Анна Худякова.