Site icon Студреспубліка

Нарешті Дніпропетровськ обрав найвродливіших студенток!




Протягом п’яти років в рамках фестивалю «Студентська республіка» проходить конкурс краси «Перша Леді». 11 червня відбувся кастинг, після жорсткого відбору у фінал ввійшли 15 учасниць з різних вишів. І протягом 16 днів йшла жорстка підготовка, з дівчатами працювали професійна група постановників, хореографів та стилістів. Під час підготовки дівчата проходили співбесіди, фотозйомки та зйомки на телебаченні. І нарешті 27 червня Дніпропетровці почули ім’я найвродливішої дівчини області.

Конкурс краси представляв собою яскраве театралізоване шоу де дівчата грали роль лялькових красунь, які живуть поза часом і реальністю. У дівчат було 5 виходів:

1 вихід представлення дівчат в стильному одязі від бутіка «Liberta Geronimо»;

2 вихід – хореографічна постановка в купальниках;

3 вихід – конкурс талантів

4 вихід – лялькове дефіле в незвичайних костюмах

5 вихід – в вечірніх сукнях від модельної агенції.

Журі було дуже принципове в склад якого входили: директор модельної агенції «Dnepr-models» Ольга Страшко, фото-художник Дніпропетровська – Максим Шмалій, арт-директор салона краси «Viva Rose» — Раміль Камалов, власник магазину «Liberta Geronimо» — Марія Карпова, переможниця Дніпропетровського етапу конкурсу «Перша Леді-2009» Анна Сеніна, засновник «Планети Іміджу» Каріна Брага, директор туристичної агенції «Глобус-тур» Наталя Яровенко.

А номінація розподілились так:

Леді Джайпур №7 Аліна Ковтун

Леді "DNEPR-MODELS" №15 Оксана Довга

Леді Дружба №3 Надія Годовникова

Леді «Liberta Geronimо» — №4. Анастасія Смолянкина

Леді Чарівність — №11. Меланія Сергійчук

Леди Модель №5. Тетяна Омельченко

Леді «Viva Rosa» — №1. Юлія Коваленко

Леді Стиль — №6 Кіра Малишева

Леді Бездоганність — №8 Ірина Марченко

Леді Грація — №13 Тетяна Святина

Леді «da-studio» — №10. Альона Мовчан

Леді Глядацьких симпатій – Світлана Малахатка

II віце леді – Катерина Бовсуновська

I віце леді – Анастасія Лабинська

"Перша Леді-2010" — Наталія Лещенко

Кожна з дівчат отримала свій особистий титул та цінний подарунок (фотосесії, абонементи в фітнес-клуби, розробку особистого вбрання від бутіка, знижки на навчання в модельній агенції, одна з дівчат отримала навіть поїздку у Прагу від туристичної агенції). Ну а найголовніше це те, що дівчата отримали багато позитиву емоцій та нових друзів. Сподіваємось, що ще не раз почуємо їх ім’я в українському, а може навіть світовому моделінгу. І звичайно весь Дніпропетровськ буде вболівати за Наталію і сподіватися на перемогу!