Site icon Студреспубліка

На конкурс краси оголошено кастинг

 

19 березня о 18.00 у кінотеатрі «Перемога» в м. Чернігові відбудеться кастинг на участь у регіональному етапі єдиного Всеукраїнського конкурсу краси серед студенток «Перша Леді».
Модельна агенція «Перша Леді» та Студреспубліка вже втретє проводитимуть в Чернігові регіональний етап загальнонаціонального конкурсу краси «Перша Леді». Конкурс відбудеться 23 квітня в приміщенні ЧНПУ.
 
Для участі у конкурсі запрошуються студентки Чернігівської області.
 
Вимоги до учасниць конкурсу:
 
— Учасниці конкурсу в обов’язковому порядку повинні навчатись у виші України. 
 
— Середній бал успішності навчання повинен бути не нижчий такого, за яким відбувається нарахування стипендії. 
 
— Конкурсантка зобов’язана володіти державною мовою. 
 
— Учасниця відбіркового конкурсу повинна відповідати наступним параметрам фігури: 89-100/59-62/89-92. 
 
— Зріст не менше 170 см. 
 
Переможниця регіонального етапу окрім цінних призів отримає право на участь у Всеукраїнському конкурсі «Перша Леді», який відбудеться влітку в Криму у рамках фіналу Студреспубліки-2010.
 
Історія конкурсу у м.Чернігові.
 
Вперше регіональний етап у Чернігові відбувся у 2008 році під час проведення регіональної Студреспубліки на базі відпочинку «Фортуна». Набувши резонансу , конкурс вже у 2009 виокремився як окремий проект студреспубліканського тренду та пройшов у приміщенні Чернігівського обласного музично-драматичного театру імені Т.Шевченка.
 
Чернігівчанка Наталія Воробей перемогла на Всеукраїнському конкурсі "Перша Леді-2008", який відбувався під час Х ювілейної Студреспубліки на мисі Тарханкут. У 2009 році Першою віце-леді  України стала також чернігівчанка Дар`я Кривенко.