Site icon Студреспубліка

Місія доброї волі

Зарваниця – це свята українська земля, духовне місце, куди люди йдуть, щоб очистити душу, помолитися за долю близьких та краще майбутнє. 14-15 липня 2012 року у Марійському духовному центрі Зарваниця відбулася всеукраїнська молодіжна проща. Щороку сюди з’їжджаються сотні тисяч прочан із усієї України та світу.

В рамках Всеукраїнської благодійної програми «Місія доброї волі» знайшлись волонтери з магістрату Тернопільської "Студентської республіки" та дівчата з конкурсу краси «Перша Леді», які допомогли зібрати кошти на придбання апарату для дихальної підтримки новонароджених, недоношених дітей у Тернопільську міську лікарню 2.

В першу чергу, коли прибули студреспубліканці, вони пішли помолитися, щоб Бог допоміг у добрій справі. Також уже після збору коштів молодь пішла на Хресну дорогу зі свічками. На жаль, на інший день погода не допомагала прощанам, а навпаки, йшов рясний дощ. Але все-таки молоді волонтери зібрали суму в розмірі 5000 тис. грн. Можливо, сума порівняно і незначна, але вона відіграє важливу роль у придбанні необхідного медичного обладнання для лікування діток