Site icon Студреспубліка

«MUSIC LIVE AWARDS»: ти талановитий, амбітний і бажаєш бути відомим, тоді це для тебе! (оновлено)

24-27 серпня 2013р. у Криму на мальовничому березі Чорного моря в рамках фіналу Міжнародної програми «Студентська республіка» пройде грандіозний суб-фест «MUSIC LIVE AWARDS»!  Голосуйте за тих, хто бажає виступити на сцені Студреспубліки в Криму в рамках триденного музичного марафону й отримати унікальну премію [+ голосувалка].

Найкращі колективи беруть участь в інтернет-голосуванні на сайті Студреспубліки.

А вже під час фіналу Студреспубліки-2013 на сцені відбудеться триденний музичний марафон за участю переможців регіональних відборів, а також гурту “глядацьких симпатій” – переможця інтернет-голосування.

Поділися своїм талантом із найактивнішою молоддю з усієї України.

Доведіть, що саме ви кращі серед кращих та отримайте музичну премію «Studrespublika Music LIVE Awards»! У цьому випадку надсилайте три якісні фото, три демозаписи, посилання на відео живого виступу та контактну інформацію на e-mail: musicrespublika2013@gmail.com.

Пригадати, як це було минулого року можна тут

Голосуй за кращих тут

З усіх питань звертайтеся до куратора суб-фесту – Олени Романович за тел. 050-36-27-385.

Для довідки: На різних сценах Студреспубліки за її багаторічу історію з живими концертами виступали ВВ, "Бумбокс", "Тік", Ёлка, С.К.А.Й., "Оркестр Че", "Фліт", "Роллік’с", Lюк, Panke Shava, "Давня казка", "Небо для себе", "Криголам", "Етсетера" й ін.