Site icon Студреспубліка

«Кращий студент Миколаївщини» навчається в «аграрці»

Цього року на Миколаївщині регіональний конкурс «Кращий студент України» проходив в 2 етапи – розгляд кандидатур експертними комісіями (номінаціі «Науковець», «Спортсмен», «Медійник», «Громадський діяч», «Дизайнер» розглядалися в обласному управлінні освіти, а домінанти «Комплексної характеристики» представляли себе в актовій залі МФ КНУКіМ – «альма-матері» минулорічного переможця) та нагородження переможців в Російському академічному драматичному театрі.

Хвилювання, старання, наполегливість – все це було оцінене! І ось імена переможців – найкращих студентів 2009 року:

 

Всі переможці та дипломанти були нагороджені дипломами і подарунками. А всіх студентів, які прийшли вболівати за своїх улюбленців, очікували яскраві сюрпризи – концертні номери від найкращих творчих колективів міста! Також переможці будуть приймати участь у фінальному етапі всеукраїнського конкурсу у Сумах!
 
Конкурс «Кращий студент Миколаївщини 2009» підтримали Управління по справам дітей , сім’ї та молоді облдержадміністрації, обласне управління освіти, МОМГО «Федерація аматорських миколаївських театрів», а провели Студреспубліка та НДЛМ.

 Фото звідси