Site icon Студреспубліка

Кращий студент Донбасу

Якщо спитати будь-яку людину про те, який етап свого життя вона вважає найщасливішим, почуємо переконливу відповідь – студентські роки. Бо саме у цей час відбувається становлення людини як особистості. З юного та нерішучого школяра студент перетворюється на лідера, який долає всілякі перешкоди та іспити долі, і з кожним днем стає сильнішим, мудрішим та благороднішим. Саме такі розумні, активні та інтелігентні студенти шахтарського регіону взяли участь у конкурсі «Кращий студент Донбасу-2010».

Тяжка та тривала праця над собою та своїми досягненнями, віра в себе та перемога у першому етапі конкурсу привели найкращих 8 грудня до святкової зали Донецького драматургічного театру, де було урочисто оголошено переможців. В цей день для конкурсантів лунали щирі побажання від видатних діячів регіону та блискучі виступи лауреатів та переможців фестивалю «Молода хвиля». Переможців привітала заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Марина Черенкова й інші представники державних і комерційних структур.

Урочистий концерт закінчився яскравим феєрверком під звуки гімну молоді Донбасу. Отож, Донбас обрав своїх найкращих студентів і урочисто оголошує їх імена:
 
► номінація «Кращий студент – громадський діяч» — Молдованова Катерина Ігорівна, Донецький національний медичний університет;
► «Кращий студент – спортсмен» — Альохіна Альона Сергіївна, Донецький державний інститут фізичного виховання та спорту;
► «Кращий студент – дизайнер» — Леонтович Іван Сергійович, Донбаська національна академія будівництва і архітектури;
► «Кращий студент – профспілковий лідер» — Сердюк Марія Євгенівна, Маріупольський державний гуманітарний університет;
► «Кращий студент – аналітик» — Дмитрієв Руслан Євгенович, Донецький інститут туристичного бізнесу;
► «Кращий студент – науковець» — Бузов Артур Валерійович, Горлівський автодорожній державний інститут;
► «Кращий студент – медійник» — Фесенко Олена Олегівна, Донбаська національна академія будівництва і архітектури;
► «Кращий студент – програміст» — Єрмоліна Ганна Миколаївна, комп’ютерна академія «ШАГ»;
► «Кращий студент (комплексна характеристика)» — Іващенко Євген Олександрович, Донецький державний університет управління.
 
Вони — переможці! І навесні, з новими силами та розквітом природи, вони мають гідно представити свій рідний край у фінальному етапі конкурсу «Кращий студент України». Бажаємо успіху та натхнення!

* * *

Організатори: ВМГО “Студентська республіка” за організаційної підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства освіти і науки України.
За підтримки: МSІ, Kaspersky, Empik. 
Інформаційні партнери: gazeta.ua, tut.ua, газета “Молодь України”, ISIC, УАСС.
Нагороду за есе надає Микола Плав’юк, Голова ОУН і Голова Правління Фундації ім. О.Ольжича.