Site icon Студреспубліка

Херсонщина 15 років разом із Студреспублікою

Південна сонячна Херсонщина, омита двома морями, долучається до привітань багатьох областей і бажає усім нам невичерпної сили та прагнення змінити цей світ на краще. За нами майбутнє! Беремо курс прямо на наступні 15 років! [+ відео]

Зміни влади, виверження вулканів, зсув тектонічних плит, винайдення ліків від раку, створення роботів та об’ємних комп’ютерних технологій – усе це сталося з нами за 15 років. Всеукраїнська "Студентська республіка" теж розвивалася у своєму напрямку: вирощувала таланти, як соняшники, на своєму полі. А всі знають, що соняшники повертають голови лише туди, де сонечко гріє. От і цього року сотні студентів із усіх регіонів України повернуть свої голови до сонечка та приїдуть до славного берегу Криму, щоб відсвяткувати фінал незабутньої XV ювілейної Студреспубліки.

Хто такий студент? Це – окремий вид людини: особливий, неповторний. Кожен із нас пам’ятатиме свої роки студентства решту життя. Тож давайте зробимо ці спогади яскравими, веселими, наповнимо їх незабутніми враженнями, змастимо усе це тонною неординарності та креативу й отримаємо найкращі дні свого життя.