Site icon Студреспубліка

DJ BeeTon — знову кращий на Студреспубліці!

Ну ось і все. Певно на цьому місці має бути крапка. Хоча…

Пройшла і «Нічна туса», але обіцяла повернутися. Забрала із собою все щастя та позитив, проте залишила нам спогади. Спогади про денне різноманіття музики, сонця і драйву ще довго будуть в наших серцях.

Деякий час після закінчення республіки ночами ми будемо згадувати, як тепло нас зустрів Крим, база відпочинку «Фотон,» а також постраждала під силами природи сцена Fantom.

Цього року все пройшло в прямому сенсі слова «беззаперечно». Не зважаючи на стихію, республіка пройшла. Та ще й як.

Кожної ночі проходили півфінали, в яких визначали двох переможців (за поглядами журі, а також за того, хто припав до душі нашим республіканцям).

Так трапилось, що і в перший, і в другий день думки співпадали, тому в перший день в фінал відправили Victoria Fox, а другий день вирішив переможцем полтавчанина Jenya BeeTon.

Фінал був доволі напружений, тому оргкомітет вирішив не брати на себе повноваження у виборі кращого, а довірив людям. Підтримати свого було можливо відправивши смс, як це було при виборі Президента.

Переможцем вдруге став Jenya BeeTon (Полтава), друге місце посіла учасниця двох  суб-фестивалів (TOP Stud Dj-2010, а також учасниця конкурсу «Перша Леді») Victoria Fox (Полтава).

Оргкомітет вирішив, що дівчина дуже порадувала публіку, і зробив для неї заохочувальний приз, і якщо вона захоче, то вона буде резидентом «Фотону» у 2011 році.

Тепер точно вже все. Певно на цьому місці має бути крапка. Фінал закінчено, підсумки підбиті. До наступного року!

 

Хочеш висловитися? Всі спілкуються тут

 

 

  Переможець Jenya Beeton