Site icon Студреспубліка

Анонс спортивних подій на фіналі Студреспубліки

Майстер-клас із «королеви спорту» — легкої атлетики

“Королева спорту” – саме так називають легку атлетику. Нині вже неможливо встановити, хто і коли дав їй таку назву, проте, цікаво, що за багато десятиріч ніхто не засумнівався в законності цього гучного титулу. Легка атлетика дійсно править спортивним світом, її люблять і визнають у найвіддаленіших куточках планети. Найдавнішим змаганням атлетів, безсумнівно, є біг. Майстер-клас із легкої атлетики на фіналі Студреспубліки-2008 проведе: майстер спорту, чемпіон України, учасник чемпіонату Європи з бігу Сергій Рибак.



Зустріч зі спортсменом-футболістом

Футбол – найпопулярніша командна гра в світі. Кожний чемпіонат, матч збирає на трибунах тисячі фанатів цієї прекрасної гри, а мільйони людей спостерігають за цим дійством в своїх домівках. Для фанів — футбол є життям. Багато можна розповідати про цей спорт, але, як кажуть: краще один раз побачити ніж сто разів почути. Любіть футбол!

Ви матимете можливість поспілкуватись з Віталаєм Кусташем — футболістом, який тренувався, грав у таких командах: “Локомотив” (Москва),  “Арсенал” (Київ), “Локомотив” (Київ). А де зараз продовжує свою кар’єру — Ви зможете дізнатись особисто у Віталія.



Фітнес

Кожен ранок Студреспубліки буде починатися з фітнесу, щоб Ви були бадьорі  та сповнені сил впродовж цілого дня. Тренування буде проводити професійний тренер Ірина Гальчинська.