Site icon Студреспубліка

Анонс: Всеукраїнська акція: Global FlashMob — «Паровозик дружби»

 

25 червня в 16-00 одночасно у всіх обласних центрах України на центральній вулиці/площі виїжджає «Паровозик дружби».

 

Для тих, хто не знає,

«паровозик» —

коли багато людей

чіпляються один за одного

і весело біжать вперед.

 

У кожному місті – свій «вагон». Біля керма «поїзду» – студентський мер міста, саме він веде студентський локомотив регіону.

Їде «паровозик» у напрямі до світлого майбутнього. Символічність полягає в тому, що тільки РАЗОМ, об’єднавшись  і спираючись на плече товариша, молодь України може добитися багато чого і побудувати нову українську державу.

Формат:

Всі учасники діляться на дві команди: А і Б. У команді А – від 20 чіл., у команді Б – від 50 – 100 чоловік.

Команда А збирається на добре видному, людному місці в центрі міста в 15:50. Кожен моббер тримає в руках табличку, на зразок тієї, які тримають в руках ті, що зустрічають на вокзалах або аеропортах, з написами «любов», «щастя», «успіх», «процвітання», «радість» і тому подібне.

Команда Б збирається в іншому, достатньо просторому, людному, місці в центрі міста в 15:55. У 16:00 всі учасники швидко збираються в  «паровозик». Перша людина «паровозика» – студентський мер регіону минулого року.

У 16:02 паровозик починає рухатися у напрямку до місцерозташування команди А. Час«в дорозі» – не більше 5-7 хвилин.

По досягненню «пункту призначення» – місцерозташування команди А – паровозик розсипається, всі зникають.

Ініціатором виступає ВМГО «Студентська республіка». В рамках фестивалю з 1998 року щорічно обираються студентські мери і депутати студентських магістратів усіх регіонів України. Фестиваль неполітичний і направлений на підвищення активності серед українського студентства.